Årets busstur for pensjonister og trygdede

Årets busstur foregår onsdag 8. juni 2022 og går til Åre i Jämtland.
Påmelding gjøres på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 72839020, og må skje innen den 20. mai 2022.

Program for dagen:

08:30 Avreise fra Revegården
09:15 Frokost på Stjørdal
12:30 Ankomst Åre. Tid til egen disposisjon.
14:30 Avgang fra Åre til Glasshytta i Duved
16:30 Ankomst Teveltunet Fjellstue. Middag og kaffe.
19:00 Forventet ankomst Revegården.

Renhold

Fra 1. april er rutinene for renhold av fellesarealer endret. Renhold skjer nå etter følgende oppsett:

Mandager - Trekanten
Tirsdager - Prærien
Onsdager - Trøa
Torsdager - Lia og Høyvåg
Fredager - Egga

Husk at det ikke skal stå skohyller eller andre private eiendeler i oppgangene. Har du noe stående kan du framover oppleve at dette blir fjernet, uten nærmere varsel, av oss på drift.
Minner også om at det er beboerne selv som må sørge for at alle bidrar til støvsuging av gangarealer mellom bodene.

Sommerjobb for ungdom

Også i år ønsker vi å gi ungdommen i vårt borettslag muligheten til å søke sommerjobb i vår driftsavdeling (vaktmestertjenesten).
Du være fylt 15, og ikke fylt 18 år for å kunne søke. Vi har 4 ledige plasser i perioden uke 27, 28 og 29. Det forutsettes at søkere kan jobbe hele perioden.
Send din søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 9. mai. Søknaden må inneholde navn, adresse, e-post, telefonnummer., og litt om deg selv.

Innbruddssikring av fellesarealer

Som et tiltak for å forhindre innbruddsforsøk i våre inngangspartier er det nå montert sikringsbeslag på alle oppgangsdører. Disse beslagene vil forhindre at uvedkommende kan ta seg inn ved å manipulere dørlås/dørstol. De vil også gjøre det vanskeligere å brekke opp selve døren. Oppdager du skade på beslagene melder du dette til oss på drift.
Du når oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og 72839020 ?

Vintervedlikehold og sandopptak

Vi er nå snart igjennom en snørik vinter.
Mye snø, over tid, gjorde i vinter vår vedlikeholdsjobb litt mere utfordrende en «vanlig» …
Vi gjør løpende egenvurderinger av vår utførelse og av vårt utstyr. I vinter så vi at spesielt veien inn til Midteggen og parkeringene på den siden, ikke var helt slik vi ønsker det skal være.

Utfordringene rundt hull i dekket er gjentatte ganger tatt opp med Bydrift og Trondheim kommune, og vi vil fortsette å jobbe med den saken. Når det gjelder snørydding/strøing av parkeringsplassene vil vi til neste sesong se på løsninger som gjør det mulig for oss å ta større områder av parkeringsarealene under et. Dette kommer vi tilbake på.

Vi har ellers planlagt oppstart av sandopptak, og begynner denne jobben rett over påska.

Ladding av elbil fra Ohmia Charging

Prosjektet med å etablere tilfredsstillende lademuligheter for alle er godt i gang, og du kan nå bestille ladning i alle våre p-anlegg. Infrastrukturen med gjerder og ladestolper ute er nå snart fullført ved Høyvåg og Prærien/Lia. Midteggen kommer etter i løpet av mai/juni. Igangsettingen på de ulike plassene skjer løpende, og så snart Tensio (nettleverandøren) får på plass sine utvidelser i nettet, igangsettes disse.
Merk at dette ikke endrer våre parkeringsordninger, men det er selvsagt ønskelig at bensin/dieselbiler fortrinnsvis velger plasser uten lader. Det eneste unntaket for dette er de 10 plassene ved Høyvåg som du nå kan lade elbil på. Disse er reservert for elbil (følg skilting).

Utfyllende informasjon og bestilling av tjenester finner du på https://www.ohmiacharging.no/

Div. arbeider på utearealer sommeren 2022

Sommeren nærmer seg, og vi er godt i gang med planleggingen av våre driftsoppgaver. Nytt av året er en betydelig utvidelse av robotklipp på våre grønne områder. Dette arbeidet settes i gang i løpet av mai måned. Rensk av kanter langs plen og kantstein vil være et spesielt fokusområde denne sommeren.

I april/mai vil vi også felle og trimme områder med trær. Trær, av en viss størrelse, som f.eks. er plassert nære våre bygninger, over strømførende kabler/rør og/eller har råteskader vil bli felt. Ny beplantning vil utføres på egnende plasser over tid. Vi vil fortsette utplantingen av blant annet frukttrær og bærbusker. Over litt tid vil dette løfte utseende og bruksmulighetene for våre store uteområder.

Utplassering av pakkebokser fra Posten Norge og Post Nord

Vi har nå fått på plass pakkebokser både fra PostNord og Posten Norge. Disse står utplassert ved tun Prærien. Ønsker du dine pakker levert hit velger du denne løsningen når du bestiller på nett.

Se https://www.postnord.no/tjenester-privat/pakkeautomat eller https://www.posten.no/motta/fleksibelt/pakkeboks for mere info.

Tilbud på varmepumpe

Det har vært mange spørsmål om varmepumper denne vinteren. Vi har derfor sjekket pris hos noen leverandører.

Vi velger å anbefale disse tilbudene fra Grønn Energi. De oppgitte prisene forutsetter et antall på ca. 10 stk., men ta kontakt med de på oppgitte kontaktinfo, så får du nok både riktig pris og god service. Oppgi tilbudsnummer 2783 for Panasonic varmepumpe 5,2 kw (for 2-roms leilighet) og tilbudsnummer 2784 for Panasonic varmepumpe 6,3 kw (for 3 og 4-roms leilighet).
Pris for 2783-5,2 kw er kr. 19.205, - inkl. mva.

Pris for 2784-6,3 kw er kr. 22.350, - inkl. mva.

Kontaktinfo:
Grønn Energi Midt Norge AS
Telefon - 418 48 900
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk at du må søke om plassering av varmepumpen til styret. Søknadskjema får du hos oss på Revegården, eller vi kan sende deg dette på e-post. (merk - alle søknader der pumpen blir plassert i henhold til våre anvisninger, blir godkjente)

 

Med hilsen
for styret og driftsavdelingen,
MIDTEGGEN BORETTSLAG

Frank Arne Hammer
Driftsleder